Spökvandringar

Vuxen: 150:-
Studenter(med giltigt student ID): 100:-
Barn (till 15 år): 50:-

Samtliga Spökvandringar är 90 minuter långa och börjar 18;00.
Betalningen sker kontant på plats.

Man kan anmäla sig fram till 12:00 samma dag som den aktuella vandringen.
För att boka plats och ytterligare information, ring eller smsa till: 070-222 19 44
eller skicka ett mejl till: kontakt@hemsokta.nu

Är ni ett sällskap, företag eller en annan grupp som önskar gå en spökvandring? Vi arrangerar även privata spökvandringar! Kontakta oss på kontakt@hemsokta.nu för pris och information.

Hemsökta Umeå

2 Maj (18;00)     30 Maj (18;00)

Ta chansen att delta i en historisk vandring genom det Hemsökta Umeå och upplev staden från ett nytt, mörkare perspektiv!
Hör legender bakom den förödande stadsbranden, om den försvunna stadskyrkogården och den trenne begravde borgmästaren...

Vandringen startar vid det grå kapellet på lasarettskyrkogården (Västra Kyrkogården) och slutar vid det gamla länsfängelset.

Vägbeskrivning; Följ Storgatan västerut från centrum. Efter gamla bron så finner ni snart en kyrkogård på högra sidan vägen.

Hemsökta Backen

9 Maj (18;00)

Hemsökta Backen vandringens tema ligger mer på folktro än spöken (även om de också förekommer). Hör bland annat historier om den Västerbottniska häxprocessen, om Vittrorna som bodde i älven nedanför Backens kyrka....

Vandringen börjar vid de gamla kyrkstugorna och slutar inne på området till det som en gång var Umedalens hospital - okänt som det mentalsjukhus i Sverige som utförde flest lobotomeringar.

Vägbeskrivning; Ta buss 1 "Umedalen" och kliv av på hållplats "Kyrkvägen". Just vid busshållplatsen ligger de två gamla kyrkstugorna.

Övriga Event

Hemsökta Röbäck

22 Maj (18;00)

OBS Minst fyra anmälda krävs för att genomföra en spökvandring. Blir en vandring inställd pga få deltagare meddelas de redan anmälda omgående genom det sätt de skickade in sin bokning.
Vi har som målsättning att spökvandringarna ska gå oavsett väder, men om väderleken skulle sätta lokaltrafiken ur spel finns det tyvärr inte mycket vi kan göra. Eventuella besked kring inställda vandringar meddelas på denna sida samt på vår Facebook och Twitter senast två timmar före aktuell vandring.